1. 習慣測試 – 邊款地拖至啱你?
習慣測試 – 邊款地拖至啱你?

習慣測試 – 邊款地拖至啱你?

測試您屬於完美型、繁忙型、品味型抑或怕髒型,選擇合適自己的地拖,清潔更得心應手! 

  • [ 完美型 ]

    事事都講求完美嘅你,拖地絕對一絲不苟,思高™手壓式旋轉拖把係你拖地嘅最好拍檔。易潔超微纖維拖頭 經3M™思高潔™ 防污處理、更易清潔、吸水力強。加上360度靈活轉動,容易清潔罅隙。手壓式脫水, 輕鬆扭乾拖把,唔會滴濕不必要嘅地方,可拆式脫水槽更方便清潔水桶,令追求完美嘅你連拖把都可以keep到乾乾淨淨。

  • [ 繁忙型 ] 

    多采多姿的生活,已經令你透不過氣, 思高™除塵拖把就最啱你。除塵拖把可配合即棄思高™ 除塵乾紙或思高™ 高效地板消毒濕抹布使用,靜電除塵乾紙備有油質塗層,強效吸附毛髮微塵;消毒濕抹布有效吸附及清除污垢,殺滅99.9%細菌,包括金黃色葡萄球菌、克雷伯氏肺炎桿菌、大腸桿菌、綠膿桿菌。乾紙或濕抹布均用完即棄,免清洗,令繁忙嘅你可以輕鬆清潔家居。

  • [ 品味型 ] 

    如果你注重家居空間感,空間收納必然十分重要, 思高™雙旋抽屜式旋轉拖把就可以滿足你,令你的窩居不失個人品味。雙層抽屜式水桶減少佔用空間,方便收納。加上雙旋設計,輕鬆脫水兼清洗,收納輕鬆之餘,清潔地板也能做足100分。

  • [ 怕髒型 ] 

    十指不沾陽春水嘅現代版!假如你好想清潔地板但又好怕雙手接觸清潔劑或會沾上污糟物, 思高™ 3效吸水棉拖把可以幫到你!免沾手設計,唔需用手擰乾,方便衛生!人體工程學手把及伸縮杆設計令你嘅清潔更得心應手。

webLoaded = "false"

了解產品資訊:

所有圖片及使用方式只供參考。
銷售點:
日本城實惠、各大百貨公司、超市、家品店、Yahoo StoreHKTVmall (個別產品的銷售點略有不同)

kitchen extreme_scrub_sponge
查詢: 852-2806-6111 查詢: 852-2806-6111 聯絡我們
訂閱思高™品牌
更改瀏覽區域
中國香港特別行政區 - 中文