1. 新手媽媽必備的5件物品
新手媽媽必備的5件物品
  • 新手媽媽必備的5件物品

    新手媽媽嘅生活和沒有小朋友時完全唔同,要注意嘅東西多很多。今次BriteIdeas就介紹5件新手媽媽必備的物品,令小孩生活得乾淨衛生。

新手媽媽必備的5件物品
  • 1. 思高™3效吸水棉拖把

    拖地容易接觸污糟物或清潔劑,每次拖完地都一定要洗乾淨雙手,然後與小朋友玩耍。使用3效吸水棉拖把,免沾手設計,不需用手擰乾,保持衛生,以後拖地後就唔怕同小朋友接觸啦!

    2. 3M™食物保鮮袋

    每次出街都為小朋友準備自家食物,不妨用3M™食物保鮮袋為小朋友分裝食物 ,方便衛生。食物保鮮袋符合美國FDA標準PE材質,絕無塑化劑,就算食物直接接觸食物亦可以安心!

    3. 思高™海綿抹布

    新手媽媽常有一種「倒瀉籮蟹」嘅感覺。如果真係不小心倒瀉奶或熱水,可以使用思高™海綿抹布。海綿抹布吸水力特強, 可快速吸乾倒瀉咗嘅奶或熱水! 而海綿抹布本身容易擰乾及快速乾透, 保持清潔衛生。減少新手媽媽「倒瀉籮蟹」嘅感覺。

    4. 思高™家居潔淨消毒抹布

    要小朋友生活得健康,你需要給他們健康家庭。隨時準備思高™家居潔淨消毒抹布清潔污垢,99.9% 有效殺菌*及防霉#,天然清潔劑不會刺激小朋友皮膚, 清新香橙味亦不會刺激小朋友鼻子,新手媽媽可以放心使用。

    5. 3M™天然抗菌砧板 /安全抗菌砧板

    小朋友很容易病從口入,3M™天然抗菌砧板或3M™安全抗菌砧板就啱曬新手媽媽! 99.9% 有效抗菌,接觸食物安全衛生,加上不含雙酚A(BPA FREE)和不含致癌物質(PaHs FREE) ,預備食物畀小朋友就更放心。

    *綠膿桿菌、金黃色葡萄球菌、克雷伯氏肺炎桿菌、大腸桿菌
    #黑麯霉菌

webLoaded = "false"

了解產品資訊:

所有圖片及使用方式只供參考。
銷售點:
日本城實惠、各大百貨公司、超市、家品店、Yahoo StoreHKTVmall (個別產品的銷售點略有不同)

kitchen entertaining extreme_scrub_sponge
查詢: 852-2806-6111 查詢: 852-2806-6111 聯絡我們
訂閱思高™品牌
更改瀏覽區域
中國香港特別行政區 - 中文